TÜRKİYE GENELİ

KORONA VİRÜS VERİLERİ

VAKA: 0
AKTİF VAKA: 0
ÖLÜM: 0
İYİLEŞME: 0

TÜRKİYE VE DÜNYA ÜZERİNDE KORONA VİRÜS VERİLERİ İÇİN

Ana Sayfa Genel 31 Temmuz 2020

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram namazını Nuh Peygamber Üs Bölgesi’nde kıldı

Kurban Bayramı’nda Mehmetçik de eli tetikte gözü ufukta vatanın güvenliği için görev yapıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu…

Kurban Bayramı’nda Mehmetçik de eli tetikte gözü ufukta vatanın güvenliği için görev yapıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Şırnak Nuh Peygamber Üs Bölgesi’ndeki askerlerle bir araya gelip bayram namazı kıldı.

“KAHRAMANLARIMIZLA BAYRAMLAŞIYORUZ”

Twitter hesabından fotoğrafları paylaşan Bakan Soylu şunları yazdı: Kurban Bayramı’nın bereketi ve Sefine Bölgesi’nin manevi iklimiyle Şırnak Nuh Peygamber Üs Bölgesi’nde, kahramanlarımızla bayramlaşıyoruz.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram namazını Nuh Peygamber Üs Bölgesi'nde kıldı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ASKERLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cudi Dağı’ndaki Nuh Peygamber üs bölgesinde bulunan İçişleri Bakanı Soylu ile telefonla görüşerek, askerlerin bayramını kutladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram namazını Nuh Peygamber Üs Bölgesi'nde kıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram namazını Nuh Peygamber Üs Bölgesi'nde kıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram namazını Nuh Peygamber Üs Bölgesi'nde kıldıİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram namazını Nuh Peygamber Üs Bölgesi'nde kıldı

şekerpınar cam filmi çayırova cam filmi çayırova led xenon
ataşehir yağ bakımıataşehir akü değişimiataşehir oto elektrik
Tema Tasarım |
Yazarlar
Video
Galeri