TÜRKİYE GENELİ

KORONA VİRÜS VERİLERİ

VAKA: 0
AKTİF VAKA: 0
ÖLÜM: 0
İYİLEŞME: 0

TÜRKİYE VE DÜNYA ÜZERİNDE KORONA VİRÜS VERİLERİ İÇİN

Ana Sayfa Genel 19 Temmuz 2021

Dünya Basın Federasyonu Üyesinden Bayram Mesajı

Dünya Basın Federasyonu üyesi A Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda Son Vakit Haberin Genel…

Dünya Basın Federasyonu üyesi A Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda Son Vakit Haberin Genel Koordinatörü Gazeteci Ferhat Aydoğan kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı ;

Milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel, en anlamlı örneklerinin yaşandığı dini bayramlarımız; sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının güçlenmesine, toplumun birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesine ve geleceğe daha da güvenle bakmamıza vesile olan özel günlerdir. Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Yüzyıllardır inancımızın temelini teşkil eden, bizleri birlik ve beraberlik içinde bugünlere getiren ve yarınlara taşıyacak olan bu güzel günleri, hayatımızın her gününe taşıyabilmek ve gelecek nesillere aktarmak için bir fırsat olarak değerlendirilmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramını en iyi dileklerimle kutlartüm insanlığa, ülkemize ve ilimize barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini, yakın coğrafyamız başta olmak üzere yaşanan tüm acıların sona ermesini temenni eder, saygılar sunarım.

şekerpınar cam filmi çayırova cam filmi çayırova led xenon
Tema Tasarım |
Yazarlar
Video
Galeri