TÜRKİYE GENELİ

KORONA VİRÜS VERİLERİ

VAKA: 0
AKTİF VAKA: 0
ÖLÜM: 0
İYİLEŞME: 0

TÜRKİYE VE DÜNYA ÜZERİNDE KORONA VİRÜS VERİLERİ İÇİN

Ana Sayfa Gündem 10 Temmuz 2020

Ayasofya’da Cuma namazı ne zaman kılınacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika açıklaması

Son dakika haberler… Ayasofya Camisi’nin müzeye çevrilmesi hakkındaki kararın iptal edilmesinin ardından Ayasofya’da Cuma namazı ne zaman…

Son dakika haberler… Ayasofya Camisi’nin müzeye çevrilmesi hakkındaki kararın iptal edilmesinin ardından Ayasofya’da Cuma namazı ne zaman sorusunun yanıtı merak edilmeye başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya’nın Diyanet İşleri Başkanlığına devredilerek ibadete açılmasına yönelik açıklamalarda bulundu. Cuma namazı ibadetini Ayasofya’da gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar konuya yönelik gelişmeleri yakından takip etmeye başladı. Peki Ayasofya’da Cuma namazı ne zaman kılınacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika açıklaması!

AYASOFYA’DA CUMA NAMAZI NE ZAMAN KILINACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya’nın tekrar ibadete açılmasıyla birlikte çok merak edilen sorulardan ”Ayasofya’da Cuma namazı ne zaman kılınacak?” yanıtını ulusa sesleniş konuşmasında açıklamış oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Hazırlıkları süratle tamamlayarak 24 Temmuz 2020 Cuma günü, cuma namazı ile birlikte Ayasofya’yı ibadete açmayı planlıyoruz.”

şekerpınar cam filmi çayırova cam filmi çayırova led xenon
ataşehir yağ bakımıataşehir akü değişimiataşehir oto elektrik
Tema Tasarım |
Yazarlar
Video
Galeri