TÜRKİYE GENELİ

KORONA VİRÜS VERİLERİ

VAKA: 0
AKTİF VAKA: 0
ÖLÜM: 0
İYİLEŞME: 0

TÜRKİYE VE DÜNYA ÜZERİNDE KORONA VİRÜS VERİLERİ İÇİN

Ana Sayfa Gündem 11 Temmuz 2020

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Srebrenitsa açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Srebrenitsa soykırımının 25. yılında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:…

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Srebrenitsa soykırımının 25. yılında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“25 yıl önce bugün Avrupa’nın göbeğinde, dünyanın gözleri önünde #Srebrenitsa’da insanlık soykırıma uğratıldı. Sonra birileri hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam etmeye çalıştı. Büyük devletlerin askerleri katillerle poz verdi. İnsan hakları nutukları atılmaya devam edildi. İnsan haklarından en çok bahsedilen bir dönemde katiller ödüllendirildi. Ama #Srebrenitsa’da eşleri, evlatları, aileleri öldürülen anneler, dünyadan daha büyük bir mücadele verdi. Hala mezarları başka yerlerde bulunan şehitler defnediliyor.

Biz aynı zamanda bir daha başka yerlerde de #Srebrenitsa olmasın diye yaşamalıyız. Yolumuzu yürürken pusulamız bunu hep hatırlatmalı bize. İnsalığı hedef alan soykırımı ve bu soykırıma göz yumanları unutmadık, unutmayacağız.

Şehitlerimizin ruhu şâd olsun. “

şekerpınar cam filmi çayırova cam filmi çayırova led xenon
Tema Tasarım |
Yazarlar
Video
Galeri